Måndagsbio

Sett filmen om Coco Chanels liv. Bra, absolut. Berörd blev man. Några skratt, några tårar. Nästan en 4:a av 5 möjliga. Se den!







Iakttagelser

Är på väg till Jönköping idag. Åker baklänges på tåget och stirrar i laptopen samtidgit med magen full av te och en Caffe Latte Grande. Illamående-varning! Det är nog lite to much oavsett, att sitta uppkopplad tom på tåget. Man missar ju hela grejen med att se ut över det svenska landskapet som susar förbi. Något som en Stockholmsbo behöver. Eller att titta på sina medresenärer och fundera över vilka liv de lever. Det tycker jag är minst lika spännande. En hostar stup i kvarten. Panik-är det nöff-nöff-varning? En kvinna intill har en mini-koskälla som mobilsmycke (?) som upptar min uppmärksamhet varje gång hon ska sms:a eller dylikt. Hur konstigt är inte det? Hon har himla fina, dyra vigselringar och andra exkuisiva smycken. Lirar inte riktigt med koskälla,va? Ja, så har vi den unga mannen snett bakom som nyfiket stirrar i min dator. Han har ju en egen?? Jaa, så här spännande kan det vara.That´s all for now folks!

Sköna söndag

Efter en konferenshelg återstår bara vilan.....Med trötta och värkande fötter och få timmars sömn släpade jag mig till hemmes trygga vrå. Åh, äntligen hemma denna söndag. Hemma där lugnt råder, där man kan glida ner i sängen fast klockan bara var 12 en solig söndag. Säng, säng, säng, sova, sova-lalalala....
Och när jag kvicknade till liv fick jag förmånen att få middag lagad och serverad i mitt kök. Tack, Lasse :-) Det var underbart. Konferensen och festen var riktigt lyckad och kul, mycket skratt, dans och för mig preminär på Guitar Hero. Det ni!

Höstrenovering

Nu drar det ihop sig, hela september är kantat av både kroppslig och materiell renovering. Ett evigt spring kommer det bli. Otajmat? Frissan och nagelfixande är inbokade, man måste ju hålla sig lite fin. Tandläkare Anders kallar och ådernätet på benet ska snart sprutas med alkohol(?!) Och det gör gör-ont kan jag berätta. Och mammografin är nyss avklarad. Phu! Är det så här hektiskt när man blir 50? Bara östrogentabletterna och hålfotsinläggen kvar. Men vänta nu hålfotsinläggen har jag ju haft i flera år. Och de där tabletterna måste jag nog börja äta vid närmare eftertanke. Nya brillor behövs snart också. Det är ta mig tusan rätt dyrt att bli äldre. Man behöver ju glasögon för att kunna se juste på både långt och nära håll.


Och bilen min, behöver en rejält stor service och ett kamremsbyte. Det besöket kommer att landa på priset av en utomlandsresa med helpension inkluderad. Vill inte!


Men det inns ju solglimtar. Hittade idag en snyggare modell av bikiniöverdelen som jag blev bestulen på i somras. Så nu är biknikin hel igen :-) Och jag kom över en ny iPod till bra kampanjpris. Och allt detta har försäkringsbolaget ersatt mig för. Najs.


Min profilbild

RSS 2.0