Vår eller vår inte?

Den närmar sig lite lurigt, så fort man tror den är på väg med ett par kliv så tar den två steg bakåt. Jag är snopen!
Veckan gick föregicks av  pirr i näsan, nysningar, huvudvärk o en extrem trötthet. Vad skönt, våren är på väg tänkte jag. Allergin är ju alltid ett säkert vårtecken. Bara att peta i sig lite medikamenter så är saken biff.  Full av energi tog det hus i helsike, det har vårstädats hela helgen. Också balkongen fick ett besök av dammsugaren. Och fönstrena blev putsade till och med.

Inte nog med det, blev inspirerad att utöka vårgarderoben. Även jag måste ju vara rustad för våren. Sagt och gjort- har idag vårshoppat. En sommarklänning som också kan användas som en tunika till jeans, 2 chicka kjolar för att se lite respektabel ut  'in the office', ett par beiga chinos och en icke-Susanne-väska. Man måste ju förnya sig o köpa något klatchigt, så att det verkligen känns att det  är nytt. Eller vad tycker ni, är den inte lite najs denna nyinförskaffade väska?


Men vad händer sen när shoppingrundan och pengarna är slut? Stegar iväg mot utgången för att komma ut till parkeringen: Vafalls? Snöar det?! Vart tog nu våren vägen? Så, nu kommer fönstrena behöva putsas snart igen, kläderna får vackert hängas in i garderoben och det blir så där trist igen, ett tag iaf.

Waist of space

Nä, hör ni, att blogga handlar ju om att skriva ofta om det ska vara någon idé över huvudtaget att ha en blogg.  Men har man inget på hjärtat för stunden att dela med sig av, vad gör man då? Det är inte utan att man känner lite press. Vill ju inte bli anklagad för waist of space ! Det vore ju förödande om mina tre trogna läsare tröttnar! En som inviterades till denna eminenta blogg tröttnade redan innan han ens orkade klicka sig hit. Vad ger man för det, Lasse? 

Så, vad kretsar tankarna runt just  nu, i skrivande stund, 22.30 för att vara exakt? 
Well, misslyckades med att  få tag i en barndomsvän som fyllde 50 idag, undrar hur  hon firade sin dag. Upplägget kanske kan återanvändas? Den ljumma bacondoften i köket - när ska den lägga sig? Varför råmar katten och löper amok just ikväll? Kan det vafra bacondoften? Eller mars månad? Och varför i hela världen håller ingen jag pratar med på dagarna (läs arbetskamrater) med mig gällande af Ugglas strålande bidrag i lördags. Vart befinner sig alla dessa liktänkande? Frågetecknena är många, jag blir trött, sista frågan: Hur snabbt kommer jag i säng ikväll? Don´t worry, I´´ll be back!

Voodoo?

Några ambitiösa personer har samlat på hög o sen skrivit en bok (Disorder in the American Courts) av helt  otroliga ordväxlingar som utväxlats PÅ RIKTIGT i domstolar. Ska jag tillägga, amerikanska? Här är två :
ATTORNEY: Do you know if your daughter has ever been involved in voodoo?
WITNESS: We both do.
ATTORNEY: Voodoo?
WITNESS: We do.
ATTORNEY: You do?
WITNESS: Yes, voodoo.

ATTORNEY: Are you sexually active?
WITNESS: No, I just lie there.

ATTORNEY: So the date of conception (of the baby) was August 8th?
WITNESS: Yes.
ATTORNEY: And what were you doing at that time?
WITNESS: Getting laid

Kontakt undanbedes tisdagar 21-22.00

Så var det DAGS - säsongspremiär.  Yiihaa. En timmas underhållande verklighetsflykt, passar perfekt. Ring mig inte, föreslå inga vännineträffar, biobesök, knacka inte på dörren, jag måste säga det rent ut: Håll dig undan dessa stunder,snälla....såvida du inte vill ringa och meddela att jag vunnit en jorden-runt-resa, fått dubblerad lön eller liknande. F-n vad ytligt tänker du nu. Jaa, så illa är det. Känn på den. Susan says: Happy tuesdays.



Sportlovet slut

för STHLM:arna. Snö, skidor, skridskor, röda kinder, takdropp, varm choklad, apelsin och kexchoklad. Det går att förnimma känslan. Inte mycket av den varan för mig, det skulle ha varit härligt att ha utövat något av detta lite mer än vad som gjorts under åren. Ett ganska nytt och häftgt vinterminne dock är från Åre 2006 och dagen vi åkte hundspann. Här är beviset, jag står vänd mot  kameran och har röda byxor. Jo, det är faktistkt jag, knappt jag tror det själv. Och det var helt underbart. Mera, mera, mera...

Min profilbild

RSS 2.0