Västkusten 1

Tillbaks till tangenterna, knatteri,-knatteri-knapp. Vart ska jag börja? Riktiga bloggare dokumenterar det mesta i deras tillvaro och i övrigt det mest ointressanta för andra att ta del av. Så fort en foundation är köpt eller liknande så presenteras det - till och med på bild. Med tanke på det, ska jag nu rada upp ett pärlband av lustiga o olustiga historier i kronologisk ordning sedan sist? Nä, det får bli ett par kortisar som får summera de gångna veckorna. Får ju inte trötta ut er trogen läsare, jag tror bestämt ni är tre-fyra stycken. Here we go..

Juli månad har mestadels bestått av SEMESTER, visst ler man när man uttalar ordet? Det spricker liksom upp i mungiporna när man kommer till det andra E:et i ordet.  Efter en veckas nedvarvning på hemmaplan drog vi iväg på en tour till Västkusten, besökte Grebbestad, Fjällbacka, Lysekil, Smögen och Fiskebäckskil. Blåsigt väder som sig bör och solsken, cockerspaniels duggade tätt i alla dessa städer, liksom ouletbutiker och justa inredningsbutiker,skränade fåglar, fina hus, smala gränder, röda sjöbodar.
 
Vi bodde i Fiskebäckskil under ett par dagar, den var så där äkta västkust-charmig till skillnad från Smögen/Lysekil/Gebbestad. På restaurangen Brygghuset, som var ett riktigt mysigt ställe, åt jag en fantastiskt god blåmusselsoppa sista kvällen. hurra, vad gott det var! Joels bar i samma inrättning kunde stoltsera med 900 whiskeyflaskor. Imponerande men av oss tre var jag nog den minst intresserade. Det tog en liiiiten stund att lägga den beställningen.
     
   
 
Brygghuset i Fiskebäckskil

Härefter släpper vi Andreas i Göteborg och drar vi vidare till.....för att öka spänningen fortsätter semesterstoryn en annan dag.  Håll i hatten och håll korpgluggarna öppna!


Kommentarer
Postat av: Nina

Mmmmmmmmmmm fina bilder. Fint kort på dig och Lasse tillsammans.

Kram

2009-08-05 @ 20:24:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0